Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Suzuki Garphyttan

We make it stronger.

På Suzuki Garphyttan tillverkar vi avancerade produkter i stål för högpresterande applikationer. Vårt arbete bygger på hållbara produktionsmetoder, innovativ teknik och, inte minst, våra 100 år av erfarenhet. Våra innovativa produkter gör skillnad inom fordonsindustrin, medicinteknik, energisektorn och livsmedelsindustrin.

Vi har våra rötter i Garphyttan men är idag ett globalt företag och en del av det japanska Nippon Steel Corporation. Vi bedriver miljölicensierad tillverkning i Sverige, Storbritannien, USA, Mexiko och Kina. Vi har också ett försäljningskontor i Tyskland.

Våra värderingar Care, Dare, Share exemplifierar hur vi arbetar, tänker och beter oss mot varandra och våra kunder, och vi är djupt engagerade i vår vision - Together for A Better Tomorrow. Är du redo att bli en del av oss under 4 månader som tekniksprångare?

Som praktikant hos oss kommer du att få lära dig mer om vår produktion i Garphyttan och du kommer även att få en inblick i vad våra ingenjörer på olika avdelningar jobbar med. Vi är just nu på en spännande resa och jobbar mycket med utveckling och förbättringar, vilket vi hoppas ska inspirera dig och ge dig större inblick i hur en industri fungerar och vad man kan jobba med både nu och i framtiden.

Låter det intressant?