Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Svefa

Vi hjälper dig med hela din fastighetsaffär

Svefa jobbar med rådgivning i fastighetsbranschen - inom bl.a. samhällsbyggnad, fastighetsutveckling, värdering, transaktioner och fastighetsförvaltning. Vi jobbar mot stora fastighets- och byggbolag, banker, offentlig sektor men också mindre fastighetsaktörer. Vi består av drygt 200 medarbetare med kontor från Luleå i norr till Malmö i söder. Vi har en stor bredd i vårt erbjudande samtidigt som vi ger möjligheten för våra anställda att bli specialiserade inom sitt område.

Svefa hjälper bland annat till i tidiga skeden i samhällsbyggnadsprocessen – ex bidrar med marknadsanalyser inför större fastighetsutvecklingsprojekt och hjälper till att besluta kring stora infrastruktursatsningar innan spaden sätts i marken. Men vi bistår också med vår kompetens när fastigheterna väl står färdiga: hur sköts drift och underhåll på bästa sätt? Vilka hyresgäster passar att ha sina kontor eller butiksverksamhet här? Vad är värdet på fastigheten?

Vi som jobbar på Svefa har en mix av bakgrunder – majoriteten är ingenjörer som inriktat sig på lantmäteri eller samhällsbyggnad, men vi har också ekonomer, jurister såväl som kollegor med yrkesutbildning inom förvaltning eller upphandling. Som du märker kan många vägar bära till Svefa, men den röda tråden är ett stort intresse för fastigheter och en drivkraft att bygga hållbara samhällen!

Låter det intressant?