Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Sweco

Vi planerar och utformar framtidens samhällen och städer

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.

Att attrahera, utveckla och behålla de främsta talangerna är avgörande för Swecos långsiktiga framgång. Våra medarbetare går till arbetet varje dag, och var och en bidrar på sitt sätt med att forma morgondagens städer och samhällen.

En praktikplats på Sweco kommer att ge dig en god inblick i vår verksamhet. Du får en uppfattning om vad det innebär att arbeta i ett team och i ett stort företag. Och det säger sig självt, det kommer vara en viktig erfarenhet för dig inför dina framtida studier på universitetet och i din fortsatta karriär.

Låter det intressant?