Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Tarkett

Florish your Future – join us!

Är du intresserad av Teknik och produktion? Finns intresse att förstå hur maskin, kvalitet, process och människa samspelar för att lyckas i tekniska projekt? Vill du skapa dig tydlig och positiv bild av ingenjörsyrkets möjligheter? Tarkett är världsledande inom innovativa golv och sportytor. Vi skapar unika ytor som förbättrar människors liv och är bra för planeten. På Tarkett i Ronneby är vi 500 medarbetare.

Tarkett har 12 000 anställda och 34 industrianläggningar och säljer 1,3 miljoner kvadratmetergolv varje dag för sjukhus, skolor, bostäder, hotell, kontor, butiker och idrottsplatser. Tarkett har åtagit sig och har ett stort engagemang i att förändra spelplanen gällande cirkulär ekonomi och har implementerat en miljöinnovationsstrategi baserad på Cradle to Cradle®- principer, med det slutliga målet att bidra till människors hälsa och välbefinnande och bevara naturligt kapital https://youtu.be/aPtvCmb4SpE

Vi strävar efter att ge dig en intressant och utvecklande upplevelse och hoppas att din tid hos oss skall ge dig en tydlig och positiv bild av ingenjörsyrkets möjligheter. Om du tar för dig och är nyfiken kommer du få chansen att utvecklas både personligen och i din arbetsroll. Du har även en möjlighet att bygga relationer och skapa kontakter för ditt framtida nätverk.

Vi välkomnar alla. För oss innebär mångfald mer än bara en policy eller en uppsättning metoder. Mångfald är en grundläggande del av vår företagskultur och en nyckel till långsiktigt tillväxt.

www.tarkett.se / www.tarkett.com

Låter det intressant?