Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Thule Group

Utvecklar och producerar produkter för en aktiv livsstil

Thule Group är ett internationellt företag med flera starka, väldefinierade varumärken. Vi utvecklar och producerar produkter för en aktiv livsstil. I produktportföljen finner man allt från cykel-, vattensport- och skidhållare till barnvagnar, funktionella ryggsäckar och slitstarka laptopväskor. Vi är drygt 2000 anställda med kontor över hela världen och arbetar ständigt med att ta fram nya innovativa och väldesignade produkter.

Thule Group är en arbetsplats för människor som gillar utmaningar och framtida utvecklingsmöjligheter. För de flesta av våra anställda är arbetet mer än bara ett jobb. Våra anställda har en aktiv livsstil där cykling, skidåkning, löpning, hiking, segling, camping etc är vanliga inslag. Man gör detta på sin fritid, men även tillsammans med kollegor genom evenemang som Thule Group anordnar.

För dig som ser en framtid inom teknikområdet kan Thule Group erbjuda många spännande befattningar inom såväl design och produktutveckling som produktion, produktionsteknik eller logistik.

Vi sätter en ära i att utveckla innovativa och smarta produkter. Våra medarbetare är nyckeln för oss att vara framgångsrika i detta. Som företag är vi beroende av att även i framtiden kunna rekrytera kreativa och engagerade medarbetare och har därför valt att delta i Tekniksprånget. Med vår medverkan vill vi visa på den enorma bredd som ett ingenjörsyrke kan ha och de spännande karriärmöjligheter som finns hos oss för dem som delar vårt motto: Active Life, Simplified.

Vi kommer att erbjuda praktikplatser på vår enhet i Hillerstorp i Småland, där vi utvecklar, tillverkar och distribuerar takräcken, skidhållare, cykelhållare m.m. som praktikant hos oss får du möjlighet att följa alla delar av vår produktutvecklingsprocess. Du kommer att möta passionerat engagerade kollegor som brinner för våra varumärken och sitt uppdrag och gärna delar med sig av sin kunskap till dig. Det vi förväntar oss tillbaka är:

  • att du är en lagspelare som bidrar till en god arbetsmiljö
  • att du är generös och delar kunskaper med dina kollegor och lär dig av andra
  • att du är ärlig mot dig själv och andra
  • att du har goda kunskaper i det engelska språket i tal och skrift
  • att du delar vår passion för ett aktivt liv

Låter det intressant?