Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Trafikverket

Vi utvecklar Sveriges framtida infrastruktur och samhälle

Vill du bidra till ett Sverige där alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt? Hos Trafikverket finns mer än 150 yrken och det finns goda möjligheter att jobba med något som gör skillnad för hela samhället. Vi har en verksamhet som är både spännande och utmanande. 

Resor och transporter är en stor del av vår vardag. Trafikverket arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Det är vår uppgift att se till att våra vägar är framkomliga, att tågen kommer i tid och att trafikinformationen är aktuell – och att alla resor och transporter sker så säkert som möjligt och med minsta möjliga miljöpåverkan. 

Trafikverket erbjuder dig en unik chans att få en inblick i din egen och samhällets framtid. En insyn bakom kulisserna i arbetet med att skapa ett samhälle där infrastrukturen bidrar till att resor och transporter fungerar för alla.

Trafikverket är den största statliga beställaren och gör årligen upphandlingar för mer än 40 miljarder kronor. I programmet kommer du få ta del av det samhällsutvecklande arbete som Trafikverket gör och du kommer också få en bild av anläggningsbranschen, som är en av de mest kapitalintensiva och expansiva branscherna i Sverige.

Ansvaret för samhället är en viktig faktor för många trafikverkare som brinner för att bidra till en positiv utveckling. För att lyckas med vårt uppdrag behöver vi fortsätta utveckla våra medarbetare, och för att nå våra mål behöver vi dig och flera nya medarbetare under de närmaste åren. 

Se filmen som tidigare Tekniksprångare har gjort

Låter det intressant?