Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Umeå kommun

En av Sveriges mest växande städer

Umeå är en av Sveriges mest spännande städer. Umeå kommun är regionens största arbetsgivare och det är vi som ser till att staden fungerar. Hos oss arbetar lärare, ekonomer, personliga assistenter, ingenjörer, lantmätare, it-tekniker och många fler. Vi söker alltid nya medarbetare inom olika yrkesområden. Vill du bli en av oss?

Umeå kommun behöver rekrytera 1 000 medarbetare per år de närmaste tio åren. Vi vill inspirera unga personer att söka sig till tekniska utbildningar. Vi hoppas du kommer tycka att Umeå kommun är en spännande arbetsplats.

Umeå kommun söker praktikanter till Gator och Parker och Lantmäteri inom området samhällsbyggnad.

Gator och parker bygger, utvecklar och förvaltar kommunens offentliga utomhusmiljöer. Det omfattar gator och torg, parker och grönområden. Inom Gator och Parker deltar du i löpande arbete som kan vara att sammanställa trafikrapporter, informationskampanjer till medborgare m.m. samt få insyn i arbetet i vår verksamhet

Lantmäteri har en bred verksamhet som omfattar uppbyggnad och ajourhållning av kommunens kartdatabas i både 2D och 3D, mätverksamhet för ex. grundkartor till detaljplan, nybyggnadskartor & husutsättningar. GIS, kartuppdrag, geografiska analyser, webbkartutveckling och 3D uppdrag samt fastighetsbildning inom den kommunala lantmäterimyndigheten.

Låter det intressant?