Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Wellspect HealthCare

Vi strävar passionerat efter att göra verklig skillnad varje dag för alla som behöver våra produkter och tjänster.

Wellspect– ett globalt företag där vi drivs av vår passion av att göra verklig skillnad och arbetar ständigt med att förbättra människors liv. Vi kan erbjuda dig praktik där du kommer att få möjlighet uppleva vår kultur av laganda, där nyckeln är att dela kunskap och hitta nya vägar att hantera utmaningar på. Du kommer att få en inblick i vad en ingenjör hos oss kan arbeta med inom produktion, kvalitet, inköp, forskning och utveckling och IT.

Wellspect Healthcare är en ledande global leverantör av innovativ medicinsk utrustning som hjälper människor med blås- eller tarmdysfunktion. Wellspect har fler än 1000 anställda runt om i världen som dagligen bidrar till att göra skillnad för alla de människor som behöver företagets produkter och tjänster.
Wellspect är en världsledande tillverkare av intermittenta urinkatetrar, där LoFric® är det mest kända varumärket. Företaget har också utvecklat Navina™, en lösning som hjälper mot kronisk eller allvarlig förstoppning och avföringsläckage. Navina™ är förmodligen marknadens mest avancerade irrigationssystem, en smart digital lösning som kombinerar hög användarvänlighet med klinisk effektivitet.
Wellspect strävar efter att bli klimatneutralt med minsta möjliga påverkan på miljön. Företaget har sitt huvudkontor i Mölndal, är verksamt i över 30 länder och är en del av Dentsply Sirona – världens största tillverkare av professionella dentala lösningar. Dentsply Sirona är listat på NASDAQ i USA under symbolen XRAY.

Besök www.wellspect.com eller www.dentsplysirona.com för mer information.

Låter det intressant?