Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Westermo

Vi utvecklar och tillverkar avancerade nätverksprodukter (routrar och switchar) som används i verksamhetskritiska system inom bland annat järnväg, transport och energidistribution.

Westermo är ett snabbt växande internationellt företag och ledande leverantör av utrustning för industriell datakommunikation till hela världen. Vi utvecklar och tillverkar avancerade nätverksprodukter (routrar och switchar) som används i verksamhetskritiska system inom bland annat järnväg, transport och energidistribution. Kommunikationsnätverk byggda med våra produkter är mycket robusta och säkra, vilket är mycket uppskattat av våra kunder.

På Westermo utvecklar vi både vår egen mjuk- och hårdvara, tillverkar våra produkter, säljer dem till kunder samt erbjuder support och stöd under lång tid, då våra produkter som regel håller väldigt länge.

Westermo har sitt huvudkontor i Kopparlunden i Västerås där de flesta jobbar inom R&D (Forskning och Utveckling), försäljning och support, samt våra stödfunktioner IT, Ekonomi, HR. I Stora Sundby utanför Eskilstuna har vi vår fabrik, där jobbar ca 100 personer inom montering, inköp, kvalitet och produktionsteknik. Vi är ungefär 200 personer i Sverige och totalt ca 380 personer globalt.

På https://www.westermo.com/ kan du läsa mer om vad vi gör.

Låter det intressant?