Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

WSP

Var med och framtidssäkra världen.

På WSP jobbar vi med att forma framtiden. Vi anser att alla måste ta ansvar för morgondagen om våra samhällen ska kunna utvecklas på ett bra sätt. För oss som ett av världens ledande teknikkonsultföretag inom samhällsutveckling innebär denna utmaning att skapa innovativa och hållbara lösningar för framtidens utmaningar. Vår unika kompetens gör att vi kan påverka i alla delar av dessa samhällsutvecklingsprojekt. Från tidiga analyser och undersökningar till genomförande, underhåll och förvaltning.

Tillsammans har WSP drygt 50 000 medarbetare i 40 länder. I Sverige är vi omkring 4 300 på 50 kontor runt om i landet. Detta gör att vi vågar säga att vi är experter på vad som krävs för att utveckla de lokala samhällena på respektive ort, samtidigt som vi kan ta hjälp från och samarbeta med kollegor över hela världen.

För WSP är det viktigt att duktiga studenter väljer att bli ingenjörer. Civilingenjörer säkrar framtiden, speciellt inom samhälls- och infrastrukturutvecklingen och WSP behöver rekrytera många duktiga ingenjörer i framtiden. Genom Tekniksprånget vill vi visa vilka intressanta och spännande möjligheter det finns på WSP!

Låter det intressant?