Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Cytiva

Advancing the development and manufacture of therapeutics

Cytiva är en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Vi är nästan 7 000 anställda och är verksamma i 40 länder. Som tidigare del av GE Healthcare har vi ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020. 

Cytiva i Umeå är en av stadens största arbetsgivare med hela världen som marknad. Ca 450 anställda tillverkar högteknologiska laboratorieinstrument som används vid forskning, utveckling och framställning av läkemedel. På Cytiva finns många olika yrken inom områden såsom forskning och utveckling, produktion, marknad, affärsutveckling, försäljning, service, distribution, ekonomi, IT, juridik och personalfrågor. 

 Cytiva i Uppsala utvecklar och tillverkar produkter som våra kunder använder för forskning och framställning av biotekniska läkemedel, såsom insulin, vacciner och en rad nya läkemedel mot exempelvis cancer och inflammatoriska sjukdomar.

Vi har ett kontinuerligt rekryteringsbehov inom alla yrkesområden, men största behoven finns i tekniska områden. Vi är beroende av nya generationer duktiga medarbetare som gillar teknik, och som praktikant inom ramen för Tekniksprånget ser vi dig som en viktig resurs och som en potentiell framtida medarbetare. Praktik hos oss ger dig möjlighet att lära känna vår verksamhet och få en överblick på vilka spännande jobb en ingenjörsexamen kan ge dig.