Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Örnsköldsviks Kommun

Praktik som ingenjör i en kommun med högteknologisk exportindustri och naturen runt knuten

Gör din praktik som ingenjör vid Örnsköldsviks kommun och kombinera din karriär med ett gott aktivt liv. Här får du närhet till jobbet, stadens puls och ett friluftsliv i Höga Kustens fantastiska natur. I vårt näringsliv finns en stark grund i den högteknologiska exportindustrin, men där IT-tjänsteföretag och besöksnäring växer sig allt starkare. Här finns ett stort engagemang och en samverkan mellan kommunen, företag och invånare för att tillsammans göra Örnsköldsvik ännu attraktivare. Ett framgångsrik arbete som uppmärksammats nationellt, däribland för utvecklingen av stadskärnan, landsbygden och friluftslivet. Vill du lära känna Örnsköldsvik lite bättre besök www.inspiration.ornskoldsvik.se

Som praktikant vid Örnsköldsviks kommun arbetar du med och för människor genom att ge en samhällsservice som gör skillnad i våra invånares vardag, inom skola, omsorg, trafik, samhällsbyggnad och miljö. Våra ingenjörer arbetar inom en mängd olika områden som du som praktikant både lär känna och kommer att lära dig av.  

Under din praktik på Örnsköldsviks Kommun kommer du att få möjlighet att jobba med en mängd ingenjörer och få en bred inblick i våra olika förvaltningar.

Välkommen in med din ansökan!