Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Annonsexempel: Hitachi Energy

Högspänning och mångfald

Beskrivning av arbetsgivare:

Hitachi Energy är en global ledare inom kraftteknik och accelererar en hållbar energiframtid för alla. Vi hjälper till att hålla dina lampor på, fabrikerna igång, våra sjukhus och skolor öppna.

Vi tillhandahåller produkter, system och lösningar samt service över hela värdekedjan för att möta den växande efterfrågan på el med minimal miljöpåverkan. Våra lösningar möjliggör ett mer hållbart samhälle och våra kunder finns inom energi, industrin samt transport och infrastruktur. Det är vår övertygelse att varje individ har talang. Vi behöver de bästa i vårt team för att uppnå vårt mål, så vi jobbar aktivt med att möjliggöra en kultur byggd på mångfald och inkludering, vilket är avgörande för vår gemensamma framgång.

Vad får man göra som praktikant hos er?

Kom som du är och förbered dig på att bli bättre när du lär dig av andra. Ta med din passion, ta med dig din energi och bli del av ett team som uppskattar en enkel sanning: Mångfald + Samarbete = Innovation. Om du har ett gediget teknikintresse och en vetgirig personlighet kan vi erbjuda spännande möjligheter i en internationell miljö där du kommer att arbeta nära ingenjörer och delta i utvecklingen av din arbetsprocess.

Det är fördelaktigt om du är intresserad av energilösningar, samhällsutveckling, hållbarhet och teknik. Då du kommer få vara en del av högpresterande team som driver avancerade processer är det bra om du är strukturerad och noggrann. Det är positivt om du är van vid att ta egna initiativ och en nyfiken person som vågar ställa frågor. Är du redo för en ny spännande
utmaning? Sök praktik hos oss på Hitachi Energy!

Varför är den här annonsen bra?

Den har lyckats beskriva en ganska flytande roll på ett bra sätt. Det är inte helt klart vad kandidaten kommer få göra under sitt tekniksprång, men arbetsgivaren har ändå kunnat förklara vilka kvaliteter som är viktiga för att trivas hos dem, snarare än färdigheter.