Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Annonsexempel: MTEK

Software Developer

Beskrivning av arbetsgivare:

Vi tror på människors förmåga att göra skillnad. Därför har vi på MTEK en målsättning att förändra en hel industri genom digitalisering och automation. Nu mer än någonsin är det viktigt att hitta hållbara lösningar i tillverkningsindustrin, som möjliggör minskade avtryck i miljö, samt att förbättra tillvaron för den enskilda människan på sin arbetsplats. Vi vill genom innovativ mjukvara ge företag och industri möjlighet att tillverka smartare, effektivare och billigare och samtidigt mer hållbart. Genom att digitalisera manuella processer, koppla ihop och koppla upp maskiner eller enheter och använda de tekniska innovationer som behövs, såsom analysverktyg, AI och AR, vill vi på MTEK skapa förutsättningar för den smarta tillverkning av produkter som framtiden behöver.

MTEK är ett litet bolag med säte i Alfta i Hälsingland, ett modernt kontor, omgivet av vacker natur och möjlighet till ett stort antal idrottsaktiviteter på fritiden om man så önskar. Vi tycker själva att vi har en skön atmosfär och kultur på MTEK, öppensinnad och kreativ, där alla får komma fram.

Vad får man göra som praktikant hos er?

Vi söker dig med intresse för utveckling av mjukvara. Det behöver inte nödvändigtvis vara programmering. De skulle också kunna vara UI-design eller UX-utveckling. Vi ser gärna att du gillar att ta ansvar, lära dig nya saker och tänka utanför boxen. Som praktikant hos oss kommer du ingå i vårt team och arbeta
i riktiga projekt. Du behöver kunna planera och ta ansvar för din egen tid, då vi redan har ett högt tempo på företaget. I samarbete med Tekniksprånget vill vi skapa förutsättningar och intresse för att studera på högre nivå och ge insikt i några av framtidens karriärmöjligheter.

Välkommen att söka fyra månaders praktik hos oss på MTEK.