Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Borås Energi och Miljö

Erbjuder hållbara lösningar inom energi, insamling, återvinning, vatten och avlopp.

Borås Energi och Miljö har en viktig roll i våra kunders liv – varje dag, året om. Vi erbjuder hållbara lösningar inom energi, insamling, återvinning, vatten och avlopp med fokus på god tillgänglighet. Vi förädlar energi för ett fossilfritt samhälle och vill vara med och skapa en hållbar kretsloppsstad. Vi strävar att minska miljöpåverkan i allt vi gör.

Vill du ha en praktik som ger mening där du med ditt engagemang bidrar till detta, så är det dig vi söker. Det finns många spännande och utmanande frågeställningar inom energisegmentet som miljöfrågor, intressanta investeringsprojekt, utmanande bränsletekniska frågor m.m. Vi är ca 350 medarbetare med 98 olika och spännande yrkeskategorier.

Praktikperioden kommer innehålla arbete i kärnan av verksamhetens process tillsammans med vår driftpersonal med syftet att ge dig förutsättningar att förstå processen kring kraftvärmeproduktion. Du kommer även att rotera mellan våra olika ingenjörsfunktioner som stödjer driftverksamheten. Har du något specifikt intresseområde så finns det säkert möjlighet med fördjupning inom det.

När din praktik är över kommer du att ha fått en bred bild av vilka spännande möjligheter och inriktningar det finns inom ingenjörsyrket. Vi är ett fantastiskt härligt team där varje individ är unik med sina specialistkunskaper. Vi ser fram emot att lära känna dig där vi ser fram emot att även få ta del av dina kunskaper, tankar och idéer.

Som ett led i vårt kvalitetsarbete genomför Borås Energi och Miljö alltid bakgrundskontroller på personer som är aktuella för anställning eller längre praktikperiod.

Praktisera på Borås Energi