Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Chemgroup

Vi gör kemikalie-hantering enklare

Vi på Chemgroup hjälper våra kunder att få järnkontroll på sina kemikalier. Vi bistår med allt från att riskbedöma kemikalier, leverera utbildningar, hitta och byta ut farliga produkter, säkerställa lagefterlevnad och mycket mer. Helt enkelt allt som rör kundens hantering av kemikalier men framför allt förbättringsarbete i deras verksamhet. Hos Chemgroup kommer du göra stor skillnad för både yttre miljö och arbetsmiljö hos våra kunder.

 Kemikalier används av alla. Vi jobbar mot kommuner och, regioner och företag. Alla våra kunder är väldigt engagerade i att göra förbättringar för sina medarbetare och för miljön.

Kemikaliehantering är kul när man gör skillnad!
Vi gillar att ha kul på jobbet samtidigt som vi bidrar till en bättre (och roligare) kemikaliehantering. Chemgroup är ett innovativt företag som hela tiden växer och därför behöver vi fler till vårt gäng. Vi letar efter Dig som vill testa på att jobba med hållbarhet inom ett viktigt område. Beroende på din kunskap, erfarenhet och egna önskemål får du jobba i olika projekt som bidrar till förbättringar tillsammans med oss på Chemgroup och våra kunder. Låter det som en utmaning? Skicka in din ansökan så kommer vi att visa att det absolut är möjligt att att göra stor skillnad.

Låter det intressant?