Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Deloitte

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden.

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden.
Med mer än 345 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål.

Som praktikant blir du en del av Deloittes framgångsrika Consultingverksamhet på drygt 300 personer i Sverige. Denna praktik ger dig möjlighet att uppleva hur det är att arbeta inom detta affärsområde på Deloittes Stockholmskontor. Inom Consulting arbetar vi med att stödja ledande organisationer i deras dagliga utmaningar. Våra tjänster omfattar allt från analys av strategiska frågor, till genomförande av komplexa förändringsprojekt i kärnan av klientens verksamhet. För att möta marknadens förändrade krav stödjer vi våra klienters förändringsresor med framtagning av strategier, nya arbetssätt, effektivisering av processer, organisationsutveckling och hjälper dem att införa systemlösningar baserade på moderna digitala plattformar.

Genom praktiken får du ett smakprov på hur det är att starta din karriär inom Consulting på Deloitte. Du får genomgå en introduktion där du blir utbildad i core consulting skills och du får en handledare som guidar dig genom praktiken. Du kommer att arbeta i våra klientprojekt som en del av projektteamen och levererar direkt mot kund. Du ingår som en del av vårt team och deltar i såväl klientmöten, workshoppar, interna möten samt sociala aktiviteter. blir tilldelad projekt samt är med och levererar mot kund.

Låter det intressant?