Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Diös

Ett av Sveriges största fastighetsbolag

Diös är ett av Sveriges största fastighetsbolag. Att skapa Sveriges mest inspirerande städer och attraktiva platser är vårt sätt att göra livet i staden bättre för alla. Vi hjälper våra hyresgäster göra hållbara val, arbetar för att minska våra fossila utsläpp, optimerar vår energianvändning, miljöcertifierar våra fastigheter löpande, främjar mångfald och jämlikhet samt engagerar oss i samhällsfrågor som bidrar till stadsutveckling. 

På Diös jobbar vi alltid med människor i fokus, där våra medarbetare är den viktigaste resursen för att vi ska nå vår vision om att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Grunden för vår verksamhet och förhållningssättet gentemot våra hyresgäster, våra medarbetare och andra kan sammanfattas med tre ord; Enkla, Nära och Aktiva. Stämmer de värdeorden in även på dig? 

Är du nyfiken på fastighetsbranschen och är intresserad av teknik, energifrågor och hållbarhetsfrågor? Då finns goda förutsättningar för dig att trivas och utvecklas hos oss på Diös.

Hos oss får du vara med i arbetet med att utveckla mallar och andra verktyg för att använda i vårt energi-, underhålls- och hållbarhetsarbete. Vi jobbar ständigt med att göra analyser gällande energi- och underhållsfrågor och där ser vi gärna att du är med. Vidare kommer du vara behjälplig i att säkerställa kvalitet på data och handlingar för vårt fastighetsbestånd.

Är du intresserad av att veta mer? Läs mer om oss på www.dios.se

Låter Diös intressant?