Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Easit

Förstklassig konsultverksamhet inom system- och verksamhetsutveckling

Easit AB är ett svenskt mjukvarubolag som även har en förstklassig konsultverksamhet inom system- och verksamhetsutveckling. Våra egenutvecklade produkter används för automation och digitalisering inom både privat och offentlig sektor. Enkelhet är en del av vårt DNA och en ledstjärna i allt vi gör. Med hjälp av våra produkter och tjänster arbetar vi för målet att göra IT enklare för användarna hos våra kunder.

Vi söker dig med intresse för utveckling av mjukvara och som vill prova på att arbeta med och få en inblick i produktutvecklingens alla olika faser. Som tekniksprångare hos Easit kommer du ingå i vårt produktutvecklingsteam och få testa på många olika arbetsuppgifter, allt från parprogrammering, hantera supportärenden till att göra omvärldsanalyser och få värdefulla insikter om Product Management och marknadsföring. På Easit finns stort utrymme för innovation och kreativitet och vi uppmuntrar till att experimentera med ny teknik, till exempel nya ramverk, blockchain, AI och machine learning, allt med målet att förbättra och förenkla.

För att lyckas och trivas hos Easit är det viktigt att du har ett brinnande IT-intresse och ett driv och en vilja av att utvecklas och lära dig mer. Vår ambition är att ge dig en bra grund att stå på inför kommande studier och ge dig insikter i några av framtidens karriärmöjligheter inom produktutveckling.

Låter det intressant?