Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Ecolean

Förpackningar med minsta möjliga miljöpåverkan

Ecolean producerar förpackningar som är tillverkade av minsta möjliga råmaterial. Vi vill ha ett samhälle som hushåller med jordens begränsade resurser och den filosofin har vi inkorporerat i vår affärsidé. Våra förpackningar väger lite, är återvinningsbara och hållbara ur miljösynpunkt, både i tillverkning och transport. Våra kunder är producenter av dryck, mjölkprodukter eller annan flytande föda.

Vi är verksamma globalt och våra största marknader finns i Kina, Ryssland och Pakistan. Av våra ca. 300 anställda arbetar cirka 180 st på vårt huvudkontor i Helsingborg. Resterande medarbetare arbetar med marknadsaktiviteter i ett 30-tal länder världen över.

Ecolean är med i Tekniksprånget för att knyta framtida topptalanger till oss för vårt företags fortsatta framgång och utveckling. Vi är beroende av medarbetare med hög teknisk kompetens och kreativa idéer. Detta för att säkerställa att våra produkter håller god kvalitet och att vi använder minimalt med råmaterial. Produktutveckling och design är också en viktig del av vår verksamhet och även där krävs den kompetens som våra ingenjörer bidrar med.

Låter det intressant?