Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Elsystem

Skräddarsydda elanläggningar

Elsystem i Perstorp ägs sedan 2020 av Addtech som är en global teknikhandelskoncern med 140 företag. Elsystems kunder är främst verksamma i Sverige och norra Europa. Vi har nära samarbete med våra kunder som vi jobbat med sedan starten av bolaget 2005.

Våra kunder verkar inom industrin och inom olika branscher, tex värme- och avfall, lagerhanteringssystem, processindustri och fordonsindustrin. I en värld där teknik och digitalisering utvecklas snabbt med ny teknik ska vi vara med och forma framtiden. Vi har ett stort nätverk inom Addtech som vi använder för att växa för en hållbar framtid. Elsystem har sitt kontor i Perstorp, norra Skåne.

Vi är för närvarande 8 Automationsingenjörer, 22 automationselektriker samt 3 på admin/ledning. På anläggningen har vi en verkstad där vi bygger elskåp, automationsingenjörerna sitter tillsammans i varsitt kontor i en mycket trevlig miljö. I anslutning till kontoren finns möjlighet att testa utrustning i eget ellab samt öppen möteslokal mellan kontoren. Vi jobbar med projekt där vi är med från projektstart, elkonstruktion, programmering, installation och driftsättning.

Vi söker dig som har intresse av elkonstruktion och/eller programmering. Gärna både och!

Låter det intressant?