Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Permobil

Teknik i framkant med människans behov i centrum

Permobil är ett internationellt företag med världsledande produkter. Vi utvecklar, producerar och marknadsför elektriska rullstolar samt transport- och kommunikationslösningar för människor med olika funktionsnedsättningar.

Hos oss på Permobil är människans behov alltid i centrum, tillsammans med teknik i framkant. Vi ser det som vår plikt att ge våra användare de bästa möjliga lösningarna för att underlätta deras vardag. Innovation och kvalitet är en viktig del av vår tradition och en del av vårt dagliga arbete.

För att bygga våra fantastiska produkter behövs ett team av engagerade människor. Genom Tekniksprånget kan vi visa upp vår arbetsplats och lära känna teknikintresserade ungdomar. Det är också en möjlighet för oss att visa hur spännande det kan vara att arbeta med att förbättra människors vardag med hjälp av tekniskt avancerade produkter.

Som praktikant på Permobil kommer du att få delta i projekt kring utvecklingen av våra produkter och i produktion. Exakt vilken typ av uppgifter det blir beror på praktikantens intressen och bakgrund. Vi ser gärna att du är engagerad, innovativ och intresserad av att lösa morgondagens tekniska utmaningar.

Låter det intressant?