Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Saint-Gobain Ecophon

What makes good design?

Saint-Gobain Ecophon utvecklar, tillverkar och marknadsför akustiksystem som bidrar till en bra arbetsmiljö och till människors välbefinnande och prestationsförmåga. Vårt löfte »A sound effect on people« genomsyrar allt vi gör.

Ecophon har verksamhet i 20 länder och representanter i ytterligare 30 länder världen över. Vi har cirka 1100 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Hyllinge utanför Helsingborg. Ecophon ingår i Saint-Gobain koncernen.

Vi arbetar i en motiverande miljö av innovation, framsteg och utveckling. Och här är hållbarhet mer än ett ord – det är ett öppet löfte om att minimera vår miljöpåverkan i allt vi gör.
Passion, Openness och Responsibility är våra värden.

Vi på Ecophon vet vilken enorm betydelse rumsakustiken har för arbetsmiljön och för att både människor och miljö ska må bra. Om du har intresse för arbete i laboratoriemiljö och har viss vana av Excel har du möjlighet att praktisera i en internationell miljö där du kommer att arbeta nära ingenjörer. Som praktikant på forskningsavdelningen kommer du i huvudsak arbeta i våra interna labb, där vi bl.a. utreder funktionella och miljömässiga krav på våra material.

Låter det intressant?