Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Sandvik

Högteknologisk verkstadskoncern med världen som arbetsfält.

Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruvindustrin och bergavverkning inom anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning.

Det är svårt att säga exakt vad du får göra som praktikant på Sandvik i Sandviken eftersom möjligheterna inom teknik är så stora. Vi vill visa vad vi erbjuder våra nuvarande och kommande medarbetare, men också förstå vad ungdomar efterfrågar hos en arbetsgivare. Som Tekniksprångare får du genom din arbetsplats och olika studiebesök får du kontakt med en rad olika yrkeskategorier och en unik insyn i Sandvikkoncernen och vad vi gör.

Våra kärnvärden Customer Focus, Fair Play, Innovation och Passion to Win, de är ledord för hur vi agerar och arbetar internt. Inom Sandvik finns en mängd yrken och några exempel är materialspecialist, automationsingenjör, förändringsledare, inköpare, konstruktör, logistiker, processutvecklare, produktionsledare, projektledare, energisystemingenjör, IT-arkitekt, systemutvecklare och utvecklingsingenjör.

Sofia är en av 300 tekniksprångare på Sandvik

Låter det intressant?