Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Skellefteå

Vill du vara en del i utvecklingen av Skellefteå?

En stad har oftast olika kännetecken när det gäller gator, torg, parker, konstverk, och broar. Staden ska nyttjas och njutas, vara nära, enkel och öppen. Som samhällsbyggare kan vi på Skellefteå kommun, tillsammans hjälpa till med detta.

På Samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi arbetar med teknik av hög kvalitet och sätter medborgaren i fokus. Vi är en del av Skellefteå kommun och ansvarar för många viktiga samhällsfunktioner som vatten, avlopp, avfall, trafik, renhållning, gata, park, hamn och sotning etc. Vi är ca 500 anställda som arbetar inom de olika avdelningarna med allt från planering till byggande, till drift-/underhåll, vilket gör att vi har många olika yrkesgrupper inom förvaltningen.

En Samhällsbyggnad kan erbjuda många intressanta och utvecklande jobb. Genom Tekniksprånget vill vi visa vår verksamhet och uppmuntra yngre ingenjörer/tekniker att välja inriktning mot samhällsteknik.

Som praktikant hos oss får du en god insyn av hela vår kärnverksamhet. Du kommer att få insyn i vad en projekteringsingenjör, driftsingenjör, projektledare, landskapsingenjör, trafikplanerare, eller arbetsledare gör om dagarna. Eftersom mycket arbete sker i GIS, AutoCad och andra dataprogram är det bra om du har datorintresse.

Vi söker dig som är intresserad av att lära nya saker och av att utveckla metoder och arbetssätt. Som person är du lyhörd, engagerad och bra på att ta egna initiativ. Nu har du chansen att, genom Tekniksprånget, komma och praktisera hos oss och få en inblick i den mångfalden av yrken och verksamhetsområden vi har. Kanske ditt framtida yrkesval finns hos oss?

Låter det intressant?