Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Stockholms Hamnar

En av världens största passagerarhamnar och en av Sveriges största godshamnar.

Stockholms Hamnar är en av världens största passagerarhamnar och en av Sveriges största godshamnar. Vi arbetar för att göra Stockholm till en levande och modern sjöfartsstad för invånare, näringsliv och turister. I uppdraget ingår att främja sjöfarten och säkra regionens varuförsörjning.

Vi driver framtidsinriktad och hållbar utveckling av hamnverksamheten. Effektiva och moderna hamnanläggningar och fastigheter bidrar till stor samhällsnytta för regionen och transportsystemet.

Hos oss finns många spännande yrkesroller. Ekonomer, jurister, inköpare, kommunikatörer, ingenjörer, projektledare, tekniker och hamnstyrmän är några av alla som arbetar för att skapa en modern sjöfartsstad i världsklass. Som praktikant kommer du därför få en unik inblick i hur det är att arbeta i ett modernt logistik- och hamnföretag och vilken typ av varierande arbetsuppgifter en ingenjör kan ha.

Stockholms Hamnar värnar om att ha en öppen atmosfär och vi är stolta över vår goda laganda. Vi erbjuder dig ett unikt och omväxlande arbete i en händelserik miljö med trevliga kollegor och intressanta arbetsuppgifter. Håller du dessutom med om att samarbete och en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje för alla, kommer du att trivas hos oss på Stockholms Hamnar. Vi arbetar i moderna lokaler i Frihamnen.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.stockholmshamnar.se/jobb.

Låter det intressant?