Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

TechSverige

För en världsledande techsektor i Sverige

TechSverige är en bransch- och arbetsgivarorganisation för alla företag inom techsektorn, med uppdrag att tillsammans med medlemmarna skapa bästa möjliga villkor för en världsledande techsektor i Sverige. Bland våra över 1 400 medlemsföretag – som sammantaget har närmare 100 000 medarbetare i Sverige – återfinns allt ifrån små startup bolag med få anställda, till stora, multinationella företag med tusentals anställda runtom i världen.

När vi inte jobbar hemifrån arbetar TechSveriges ca 11 medarbetare från kontoret i centrala Stockholm, där vi sitter tillsammans med våra kollegor på Almega.

Techbranschen kompetensbehov är väldigt stort – 70 000 personer saknas bara de närmsta två åren. Det finns därför stora möjligheter för dig att hitta ett intressant och roligt jobb hos något av branschens alla företag. Tekniksprånget ger oss på TechSverige chansen att ge dig som praktikant en bred insikt i techbranschen och hur våra medlemsföretag möjliggör för hållbarhet, konkurrenskraft, välfärd och jobb.

Läs gärna mer om oss, vilka vi är och vad vi gör på www.techsverige.se

Låter det intressant?