Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Telenor

För oss kommer människan alltid först. Och tekniken därefter.

För oss kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Vår övertygelse är att uppkopplade samhällen är starkare samhällen. Som en Telenor-medarbetare kommer du att vara en viktig pusselbit av en större internationell organisation som vill skapa samhällsnytta genom att leverera förstklassig uppkoppling i de samhällen vi verkar.

Vi söker nu en praktikant till vår nätövervakning i Karlskoga. Har du ett brinnande intresse för teknik, internet, nätverk och programmering? Vill du ta dig an nya utmaningar i en teknisk miljö med högt tempo? Då är du kanske precis den vi söker!

Network Operations Center (NOC) ansvarar för övervakning och felavhjälpning av Telenor Sveriges samtliga nät och tjänster på fast nät och mobilt nät. Vår uppgift är att upptäcka och lösa driftstörningar så snabbt och effektivt som möjligt – helst innan våra kunder påverkas.

Du kommer att få möjlighet att arbeta med många spännande teknikområden och vara del av ett härligt team!
Arbetsuppgifterna är mycket varierande och du kommer att arbeta med många teknologier och plattformar. Som praktikant kommer du främst att arbeta kontorstid med vår frontdesk funktion som innebär hantering av inkommande samtal och mail från fälttekniker, entreprenörer och andra operatörer, samt viss felsökning, felavhjälpning och ärendehantering.

Låter det intressant?